Viralliset säännöt
kahvila Spiellan Facebook-arvonnassa

Kesäinen maisema kahvila Spiellasta Levillä.

Järjestäjä: Kampanjan (arvonnan) järjestää Kassiopeia Hotels & Restaurants ja kahvila Spiella (jäljempänä ”järjestäjä”). Tämä kampanja tai mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Kampanja-aika: Kampanja alkaa 22.7.2021 ja päättyy 7.8.2021 klo 23.59. Voittaja arvotaan 9.8.2021.

Osallistuminen: Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kampanjaan voi osallistua kommentoimalla julkaisua kahvila Spiellan Facebook-sivuilla. Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto ja siitä ilmoittaminen: Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan yhden yön majoitus Hotel Levi Panoraman Sky Suite -sviitissä kahdelle (palkinnon arvo on 400 € ja arpajaisveron maksaa Kassiopeia Hotels & Restaurants). Lunastaakseen palkinnon tulee voittajan itse olla yhteydessä Messenger-yksityisviestillä kahvila Spiellaan Facebook-sivulla tai sähköpostitse spiella@kassiopeia.fi viimeistään 13.8.2021. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä viimeistään edellä mainittuna ajankohtana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinto on lunastettavissa vuoden 2021 loppuun asti Hotel Levi Panoramasta:

Yhteystiedot:
Hotel Levi Panorama
Tunturitie 205, 99130 Levi
Puh. 016 336 3000
email: panorama@kassiopeia.fi

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi kahvila Spiellan Facebook-sivulla. Kampanjaan osallistuminen on vastikkeetonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun muut ehdot:

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjä käsittelee kampanjaan osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa kampanjan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli se joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen.

Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen kilpailuun epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Järjestäjä ei hyödynnä kilpailuun osallistuvia kuvia Facebook-kilpailun ulkopuolella ilman kuvaajan suostumusta.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Leivonnaisen maisemakahvila Spiellassa.

Laadukkaat kahvit ja muut lämpimät juomat

Jäätelöt Spiellan terassilla.

Makeat ja suolaiset herkut

Kesäiset drinkit kahvila Spiellassa Levillä.

Virvoitusjuomat, viinit, oluet ja drinkit

Leffaherkut Spiellasta

Levi Summitissa toimii myös elokuvateatteri Cinema Levi Summit.
Nappaa maukkaat leffaherkut ja juomat mukaan Spiellasta.

à la carte annos ravintola Panoramassa Levillä

À la carte – Ravintola Panorama

Ravintola Panorama sijaitsee samassa rakennuksessa kuin kahvila Spiella ja tarjoaa à la carten annoksia suurempaan nälkään. Ravintola Panorama aukeaa 10.6.2021 ja on avoinna päivittäin 17-22. Ravintola Panoramasta saa kansainvälisiä ja lappilaisia klassikkoannoksia sekä tasokasta viini- ja juomavalikoimaa.

Kiehtova Samiland

Levi Summitin yhteydessä on saamelaiskulttuuria esittelevä Samiland-näyttely, johon voi ostaa  lippuja kahvilasta.

Näin löydät meille

Spiella Café sijaitsee Levin Eturinteessä, Tapahtumakeskus Levi Summitissa aivan Hotel Levi Panoraman vieressä. Spiellaan pääsee Levi Express gondolihissillä,
eturinteen portaita pitkin tai autolla Tunturitietä.

Gondolin liikennöinti (tähän liikennöintiajat tai ohjaus https://www.levi.ski/eturinteet)
Kittilä – Levi Taxi service 0200 99800, Taksi Levi 0200 99200